La Peña

La Penya Valencianista

La Valldigna

  La Penya Valencianista La Valldigna va nàixer a l’any 1993 de la mà d’un grup de joves valencianistes de Tavernes que amb este pas, feien realitat el somni d’un dels socis més veterans del nostre club, Salvador Espí, que com a membre fundador, va ser nomenat primer president de la Penya del seu poble.

  Des d’aleshores, la filosofia d’esta agrupació, sempre a estat la de congregar a tot el valencianisme de la Valldigna en torn al seguiment del Valencia C.F., mitjançant les diverses activitats que ve organitzant, com ara els sopars, les reunions i sobre tot, la presència dels penyistes en tots els partits a Mestalla gràcies als servei d’autobús que organitza la Penya.

  Igualment, al llarg d’estos anys, la Penya Valencianista ha organitzat viatges per presenciar partits del nostre equip lluny de casa, així com s’ha tingut l’oportunitat de acudir a totes les finals tant de Copa del Rei, UEFA, Supercopa i Champions League, on ha participat el Valencia C.F. des que es va crear esta Penya.

  Com membre de l’Agrupació de Penyes Valencianistes, la Penya de La Valldigna ve participant regularment en els actes que ésta celebra, havent tingut l’oportunitat d’organitzar al poble de Tavernes diverses jornades d’agermanament entre penyes, torneigs esportius i festes del nostre Sector.

  Entre la gran quantitat de socis censats, la Penya Valencianista La Valldigna te l’honor de comptar amb alguns noms imprescindibles dins l’historia del valencianisme, com ara Ricardo Arias, Mario Alberto Kempes, així com els nostres veïns César Ferrando, Paco Ferrando i Ximo Enguix.

Com que també volem comptar amb tu, dins l’esperit de difusió del valencianisme i a la vegada punt de trobada dels aficionats del Valencia C.F. en la nostra comarca, oferim ara esta web per crear un nou espai on trobar-nos tots els que sentim eixa adoració especial per l’escut de la rata penada.

AMUNT VALENCIA

Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.